Verification: fefa7a93f676e05b
Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Κίνα Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Εταιρεία Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd.Με μια ισχυρή δέσμευση στην καινοτομία και την ποιότητα, ειδικευόμαστε στο σχεδιασμό, την κατασκευή,και την προμήθεια ενός ευρέος φάσματος εξοπλισμού διασκέδασης.

 

Η εταιρεία μας διαθέτει μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής με προηγμένη τεχνολογία και μηχανήματα.Έχουμε μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών αφιερωμένη στην παραγωγή υψηλής ποιότητας και ασφαλούς εξοπλισμού διασκέδασηςΑκολουθώντας αυστηρά μέτρα ελέγχου ποιότητας, διασφαλίζουμε ότι όλα τα προϊόντα μας πληρούν διεθνή πρότυπα και κανονισμούς.

 

Στην Guangdong Dapeng Amusement Technology, προσφέρουμε ένα ποικίλο χαρτοφυλάκιο προϊόντων διασκέδασης, συμπεριλαμβανομένων των διαδρόμων για πάρκο νερού, εξοπλισμού πισίνας, διαδρόμων παιδικής χαράς και πολλά άλλα.Τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν συναρπαστικές εμπειρίες, την προώθηση του ενεργού παιχνιδιού και την εξασφάλιση της μέγιστης ασφάλειας για τους χρήστες όλων των ηλικιών.

 

Με χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας, έχουμε εξυπηρετήσει με επιτυχία πολλούς εγχώριους και διεθνείς πελάτες.Είμαστε υπερήφανοι για την ικανότητά μας να παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις που καλύπτουν τις ειδικές ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας.

 

Ως εταιρεία, δίνουμε προτεραιότητα στην ικανοποίηση των πελατών και στοχεύουμε να δημιουργήσουμε μακροπρόθεσμες συνεργασίες βασισμένες στην εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία.η υποστήριξη των πελατών σε όλη τη διαδικασία, από την αρχική διαβούλευση μέχρι την υποστήριξη μετά την πώληση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. και την γκάμα μας εξοπλισμού ψυχαγωγίας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας.Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να συμβάλουμε στην επιτυχία των έργων του πάρκου διασκέδασης σας..

 

 

Η Υπηρεσία μας

Η Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. είναι μια επιχείρηση με 17 χρόνια παραγωγής και έρευνας και ανάπτυξης σε υδάτινα πάρκα και 10 χρόνια εμπειρίας εξαγωγής.Παρέχουμε στους πελάτες μας τις ακόλουθες υπηρεσίες::

 


1. 3D σχεδιασμός

 

Μπορούμε να παρέχουμε δωρεάν σχέδιο και 3D σχεδιασμό σχεδιασμού σύμφωνα με το χώρο του πελάτη, ως εξής:

Κίνα Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

2Πολλοί τρόποι για να επισκεφθείτε το αγρόκτημα

 

Η Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. παρέχει στους πελάτες υπηρεσίες επιθεώρησης εργοστασίου ή επιθεώρησης εργοστασίου σε απευθείας σύνδεση.Ή μπορούμε να σας πάμε να επισκεφθείτε το εργοστάσιο μέσω της διαδικτυακής συνάντησης.

Κίνα Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

Κίνα Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

 

3Ένα σταθμό για ψώνια.

 

Μετά από 17 χρόνια συσσώρευσης, η Guangdong Dapeng έχει ήδη μια ώριμη αλυσίδα εφοδιασμού υποστηρικτικών προϊόντων,όπως οι σχεδίες, αντλίες νερού, αξεσουάρ πισίνας, και άλλοι για υδατικά διαδρόμια. οικοδομικά υλικά, κλπ. Dapeng μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες να παρέχουν μια στάση αγοράς,εξοικονόμηση χρόνου και κόστους αγοράς των πελατών, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα.

Κίνα Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6


4- Χωρίς ανησυχίες.

 

Η Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. παρέχει πλήρη σχέδια και έγγραφα εγκατάστασης μετά την πώληση, επιτόπια βοήθεια για την εγκατάσταση, κατάρτιση προσωπικού και άλλες υπηρεσίες.

Κίνα Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 7Κίνα Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 8


5Εγγύηση μετά την πώληση.

 

Η Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. διαθέτει ειδικό υποκατάστημα συντήρησης μετά την πώληση που μπορεί να παρέχει παρακολούθηση συντήρησης, αντικατάσταση προϊόντων και άλλες υπηρεσίες για το έργο.

Κίνα Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 9Κίνα Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 10Κίνα Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 11

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Ιδρύθηκε ένα εργοστάσιο το 2009, με το όνομα Guangzhou Weilang, το εργοστάσιο καλύπτει μια έκταση 5.000 τετραγωνικών μέτρων, με 10 αρχικούς υπαλλήλους
Από το 2009 έως το 2011, ασχολήθηκε κυρίως με εξοπλισμό πισίνας, εξοπλισμό SPA και διαδρόμους για πισίνες, με μέσες ετήσιες πωλήσεις 5 εκατομμυρίων RMB
Το 2012, η σειρά προϊόντων επεκτάθηκε για να αυξήσει τη λειτουργία του εξοπλισμού του υδρόδρομου, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων υδρόδρομων, των πισινών κυμάτων, των παρασυρόμενων ποταμών, του νερού κλπ. Η έκταση του εργοστασίου αυξήθηκε σε 10,000 τετραγωνικά μέτρα, και ο αριθμός των εργαζομένων αυξήθηκε σε 85
Το 2021, θα μετονομαστεί σε Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. και θα προστεθεί ένα νέο εργοστάσιο παραγωγής μετάλλων, που θα καλύπτει έκταση περίπου 8.000 τετραγωνικών μέτρων.
Το 2023, επεκτείνει τις πωλήσεις του εξωτερικού εμπορίου και τα κανάλια εμφάνισης, βελτιώνει τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας κλπ.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : DaPeng

Αριθμός Υπαλλήλων : 150~200

Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις